Concert - Breng jouw muziek tot leven in onze zalen

Met een oppervlakte van 1100m2 (die ook kan worden uitgebreid) is er veel ruimte voor concerten. Daarnaast beschikken we ook over goede multimedia, zodat het event nog beter tot z'n recht komt. Elke zaal en podium is afzonderlijk of in combinatie te huren. We zijn je graag van dienst met onze professionele service.

Wij nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op onze locatie in Emmen. Wij zijn goed bereikbaar via de A37 en bevinden ons op 20 minuten loopafstand van station Emmen.

De locatie biedt vele voordelen voor iedereen die bij ons een evenement houdt. Er is veel parkeergelegenheid en je kan bij ons alle benodigde multimedia huren.

Eugenie vertelt je graag meer!

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je sparren over je ideeën? Ik denk graag met je mee in het organiseren van een mooi evenement!

Eugenie, beheerder evenementenlocatie
De Hondsrug

Wil je even overleggen?
Bel 085 78 25 731

Stuur ons een berichtje

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Alleen zaalhuur

We hebben veel verschillende zalen waarbij elk soort evenement mogelijk is. Weet jij dus al precies wat voor evenement je wilt en wat je nodig hebt? Maak het evenement dan compleet in één van onze zalen.

Zaalhuur en catering

Geen enkel evenement is compleet zonder koffie en/of lekker eten. Je kunt bij ons niet alleen de zaal huren, maar ook een cateringservice erbij nemen. We kijken samen hoe we jouw evenement nog gedenkwaardiger kunnen maken.

Huren met evenementenbureau

Wil je graag een evenement organiseren, maar heb je zelf geen tijd om alles tot in de puntjes te regelen? Huur dan tegelijk met één van onze zalen ook een evenementenbureau via ons in. Zo wordt jouw evenement eentje om niet te vergeten!

Vul onderstaande gegevens in om ons een berichtje te sturen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw